Szörnyella de Frászt majmolják a hírességek - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra baki sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt ugyan sejtettük, hogy Madonna új filmjének promotálásakor mindent bevet majd, hogy róla (illetve a filmről) beszéljenek. Azt viszont álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ezért Szörnyella de Frásznak öltözik. És nem ő volt a héten az egyetlen...

Öltözz sütibabának!

Emlékeztek még azokra az illatos, színes hajú és színes szoknyás babákra, amelyek alapállapotban úgy néztek ki, mint egy muffin? Ezek a sütibabák ihlethették meg a sztárokat is a héten, ugyanis többen is muffinszerű ruhába bújtak. Kate Beckinsale például fehéret öltött magára, Chemmy Alcott brit sportolónő feketét, Jane Goldman pedig egy csipkés-tüllös variációt választott.

AFP
AFP


Utánozd Szörnyella de Frászt!


Katherine "Kat" Kramer producerasszonynak a ruhája tökéletes választás lett volna, ha a hölgy magas sarkúban is minimum tíz centivel magasabb, és ha nem akar minden ékszert magára aggatni, ami csak az útjába kerül. Sajnos a kiegészítők mellett a furcsa frizura is erősíti bennünk a nemszeretem érzést. A producerasszonynak vetélytársa is akadt a héten Madonna személyében, aki lassan csillogóbb szerepet szán magának a vörös szőnyegen, mint a filmje főszereplőjének. Bármilyen dinamikus és hozzá hasonlóan figyelmet követelő ez a Marchesa ruha, Szörnyella de Frásszá torzítja a pop nagyasszonyát.

AFP
AFP


Akik még mellényúltak

Van az a szoknyahossz, amelyikkel nagyon óvatosan kell bánni. Liz White brit színésznő pontosan eltalálta, melyik az a hosszúság, ami röviddé és tömzsivé teszi az alkatát. Nem tudjuk, Chantal Sutherland milyen eseményre készült, de ebben az ablakos lepelben inkább valami farsangi mulatságon kellett volna kikötnie a vörös szőnyeg helyett. Selena Gomeznek nem igazán jött össze a modern hippistílus - nekünk túl hiteltelen és erőltetett lett az összkép.

AFP
AFP


Csodás csipkék

A csipke még mindig sláger, a héten a fekete színű darabok vitték a prímet. Angelina Jolie természetesen kimért, királynői tartással viselte a hosszú ujjas, oldalbetétes csipkeruhát. Mandy Moore a hét egyik nagy meglepetése volt ebben a csipkenyakú koktélruhában, és ne feledjük Alicia Keys csipkeszoknyáját sem!

AFP
AFP


A hét leggyilkosabb kiegészítője

Akinek megakadt volna a tekintete Elizabeth Banks káprázatos aranyruháján, annak azt tanácsoljuk, pillantson a színésznő lábszárára! A messziről ártatlannak tűnő, aranyszínű topánkák közelről gyilkos fegyverrel érnek fel. Jaj, annak a férfinak, aki nem megfelelően közeledik a színésznőhöz!

AFP
AFP




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.