vizelettartási zavar elhízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhízással nem csak esztétikai problémák járnak. Az ember nem csupán azzal szembesül, hogy kevesebb energiája van, hamarabb elfárad és nem jönnek rá a kedvenc ruhái. Ezeknél sokkal komolyabb panaszok is jelentkeznek előbb-utóbb, ha nem küzdünk a túlsúly ellen és nem kezdünk bele egy kitartó fogyókúrába. Dr. Pytel Ákos urológus a Videoklinika.hu adásában beszélt arról, hogyan okoz a túlsúly pl. vizelettartási panaszokat is, amelyek megoldására sajnos már a fogyókúra sem mindig elég.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Fogyni szórakozva is lehet! Jen hulahoppkarika segítségével fogyott 65 kilóthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120321-fogyni-szorakozva-is-lehet-jen-hulahopp-karika-segitsegevel-fogyott-65.htmlCsaknem 200 kilót fogyott 2 év alatt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120305-csaknem-200-kilot-fogyott-2-ev-alatt-nagybritannia-legkoverebb-noje.htmlNem minden zsír ugyanolyan: Ezek a koleszterint növelő zsírok!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120320-nem-minden-zsir-ugyanolyan-ezek-a-koleszterint-novelo-zsirok.htmlÍgy tartsd a súlyod! Tippek a jojó-effektus elkerülésérehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120319-igy-tartsd-a-sulyod-tippek-a-jojoeffektus-elkerulesere.htmlTényleg hizlalnak a fogamzásgátlók?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-tenyleg-hizlalnak-a-fogamzasgatlok.htmlTorna túlsúlyosaknak - ezek a legjobb zsírégető mozgásformákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-torna-tulsulyosaknak-ezek-a-legjobb-zsiregeto-mozgasformak.htmlSikertörténet: "Könnyek között üvöltöttem, hogy igenis le tudok fogyni!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-sikertortenet-3-honap-alatt-majdnem-30-kilot-fogyott-niki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.