Lepipálja fiatal kolléganőit a 43 éves világsztár

retusálás plasztika Cate Blanchett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves Cate Blanchett a kolléganőivel ellentétben örömmel vállalja a ráncait, és azt, hogy már nem húszéves.

Tipp! Még mindig őrülten szexi a 42 éves modell. Kattints a galériáért!


Cate Blanchett egyike azon kevés színésznőknek, akik még őrzik természetes szépségüket, és büszkén vállalják az öregedést. A szőke, ausztrál Cate nemrég az Intelligent Life magazin címlapján pózolt. A képeken jól látszik, hogy nem használtak Photoshopot és egyéb trükköket a színésznő külsejének felturbózásához.

Forrás: Intelligent Life
Forrás: Intelligent Life

Miss Blanchett gyönyörű és természetes a róla készült fotókon, ami valljuk be, üdítő látvány egy olyan világban, ahol már a huszonéves lányok is botoxkezelésre járnak. Cate szeme alatt jól látszanak a karikák és az apró ráncok, de ezek csak még szebbé teszik az Oscar-díjas dívát. A haját sem cicomázták túl a szépítészek, ráadásul a színésznő nem egy méregdrága, hiperdivatos dizájnerdarabban pózol, hanem saját bőrdzsekijében. "Pont úgy fest, mint egy negyvenkét éves dolgozó nő, akinek egyébként három gyermekéről is gondoskodnia kell" - mondta a sztárról a magazin szerkesztője, Tim de Lisle.

A filmcsillag egyébként már beszélt arról, hogy szépségének és csodás bőrének titka az ausztrál őslakosok többezer éves csodaszere, az emu-olaj. Ha valóban így van, mi is kérünk belőle!

Tipp! Ilyen volt, ilyen lett a 80-as évek szexi bombázója. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.