Ő legalább őszinte: keményen küzd a pluszkilók ellen a Disney-sztár

szülés Hilary Duff fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Duff hosszú idő óta az első híresség, aki bevallja, hogy keményen küzd a terhesség alatt felszedett pluszkilók ellen.

A legtöbb ismert sztáranyuka úgy viselkedik, mintha a szülés után a kilók egyszerűen csak felszívódnának. A valóságban azonban a kismamák zömének sok idejébe és energiájába telik, mire visszanyerik a terhesség előtti alakjukat. Az énekes-színésznő nemrég el is ismerte, nagyon meg kell dolgoznia azért, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját.

Northfoto
Northfoto

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



A huszonnégy éves Hilary Duff a múlt hónapban hozta világra kisfiát, Lucát, de már mostanában elkezdte látogatni az edzőtermet. "Húsz perc az ellipszistréneren egy igazi örökkévalóság. Mi a fene..." - írta Hilary nemrég a közösségi oldalán. A fiatal anyuka sok dicséretet kap, hiszen remekül néz ki a szülés után, ő azonban cseppet sem elégedett magával. Tény, hogy felszaladt rá pár pluszkiló, de így is bájos az újdonsült édesanya. "Ha láttatok volna egy hete, nem dicsérnétek. Sokszor azon is meglepődöm, hogy még megvan a férjem" - írta Duff a rajongóinak.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.