Íme a legundorítóbb szépészeti eljárás

arcbőr csiga szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők bármit képesek megtenni a szépségért. A fájdalmas és gusztustalan kezelésekre is mindig vannak jelentkezők, hiszen az örök fiatalság mindenek előtt áll.

Még az igazán extrém szépészeti kezelések sem riasztóak a nők számára. Manapság már semmin sem botránkozunk meg, még azon a szibériai kezelésen sem, melynek rengeteg hódolója akad a világ jónéhány országában. Mostanában a csigás arckezelésre esküszik a nők egy jelentős része - el is áruljuk, hogy miért.

Thinkstock
Thinkstock

Az eljárás fantázianeve a "csiga-csoda" is lehetne: az elgyötört, fáradt bőrre élő csigákat tesznek, mert az állat nyálában lévő anyagok kiválóak a ráncok ellen, ráadásul segítenek begyógyítani a sebeket és az égési sérüléseket. Korábban a piranha-pedikűr volt hatalmas sláger, így már cseppet sem csodálkozunk ezen a csigás nyalánkságon. Persze nem kell mindenkinek vaktában követnie az új őrültségeket, de azért jó tudni, melyek a legfrissebb hóbortok a szépségiparban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.