Carla Bruni az utóbbi évek szépészeti műtétei után ma már csak árnyéka egykori önmagának.


Úgy tűnik, az egykor gyönyörű modell képtelen megbirkózni az idő múlásával, ezért fordult a plasztikai sebészekhez. Carla Bruni azonban túlzásba vitte a botoxkezeléseket, mert mára már teljesen eltorzult az arca.

AFP
Carla Bruni 2003-ban és 2012-ben
Kattints a képre és nézegess túlplasztikázott híres férfiakat!

A francia elnökválasztások miatt mostanában egyre nagyobb figyelem irányul Nicolas Sarkozyre és nejére, Carla Brunira. Valószínűleg ezért is érezte úgy az egykori modell és reklámarc, hogy mindenképp fiatalosnak kell tűnnie a fotókon. Amikor négy éve, 2008-ban feleségül ment Sarkozyhez, még valóban üde és szép volt, most azonban az arcával ijesztgetni lehetne a kisgyermekeket. "Carla agyonbotoxoltatta az arcát, ez már túl sok! Olyan az arckifejezése, mintha mindig meg lenne lepődve, pontosan úgy fest mint, egy mókus. Feltöltette a ráncait, ez nem kérdés, a végeredmény azonban teljesen természetellenes lett" - vallotta Carla képeit nézegetve a neves hollywoodi specialista, dr. Ben Behnam.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!
Smink nélkül sem fél megmutatni arcát a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20120419-smink-nelkul-sem-fel-megmutatni-arcat-a-bajos-szineszno.html Eddig tartott a fiatalsága: borzasztóan néz ki a gyermeki bájáról elhíresült Meg Ryanhttp://www.life.hu/szepulj/20120422-eddig-tartott-a-fiatalsaga-borzasztoan-nez-ki-a-gyermeki-bajarol.html Kiszőkült a szexi barna színésznő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120419-heti-beautymustra-kiszokult-a-szexi-barna-szineszno-olivia-wilde.html Döbbenetesen átszabták Rihannáthttp://www.life.hu/szepulj/20120420-rihannat-teljesen-atalakitottak-egy-magazin-cimlapfotojara.html Borzalmasan lefogyott az egykori plus-size modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120418-borzalmasan-lefogyott-az-egykori-plus-size-modell-crystal-renn.html Feszes kar, has és popsi nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120419-hogyan-legyek-jo-no-tornazz-otthon-feszes-kar-has.html