Eddig tartott a fiatalsága: borzasztóan néz ki a gyermeki bájáról elhíresült Meg Ryan

öregedés Meg Ryan ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elismerjük, hogy 50 évesen az ember bőre már nem olyan rugalmas, mint fiatalkorában, a mindig fitt, ránctalan Meg Ryant azonban döbbenetes élmény úgy látni, ahogy a napokban lencsevégre kapták.

Az 50 éves színésznő egy New Yorki jótékonysági esten vett részt. Bár igyekezett a legjobbat kihozni magából, már messze jár attól a ragyogó szépségű nőtől, aki volt fénykorában - a fotókat itt nézheted meg. Meg visszafogott, fekete ruhában jelent meg az esten, és ékszerek terén és a minimumra törekedett: egy egyszerű ezüst nyakláncot viselt csupán, aprócska fülbevalókat, valamint egy fekete gyöngyös karkötőt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A színésznő szokatlanul sápadt volt, ráadásul a frizurájára is leginkább a kócos jelző illett. A szeme alatti sötét karikák pedig arról árulkodtak, hogy Meg igencsak fáradtan érkezett az estre. Reméljük, csak ideiglenes ez az állapot, és a színésznőt, aki jelenleg csak halvány árnyéka önmagában, még láthatjuk ismét úgy ragyogni, ahogy megismertük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.