Bugyi sem volt a szupermodellen - Mindene kilátszott

ízlés fehérnemű modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anja Rubik, a zörgő csontú szupermodell nevetségesen nézett ki a vörös szőnyegen, amikor csípőcsontig felvágott ruhában jelent meg.

A múlt éjjel megrendezett MET Gála egyik fő "látványossága" kétségkívül Anja Rubik Victoria's Secret modell és estélyi ruhája voltak. A szőke lány egy Anthony Vaccarello selyemruhát viselt, melynek kacifántos szabása nem tette lehetővé, hogy a modell fehérneműt is viseljen alatta. A szőkeség valószínűleg megirigyelte az idei Oscar-gála után Angelina Jolie lába körül kialakult hatalmas felhajtást, és úgy döntött, ő valami sokkal durvábbal hívja fel magára a figyelmet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anja jobb lábát mutogatva pózolt a fotósok előtt, de az ő estélyije nem combig volt felsliccelve: a modellnek még a förtelmesen kiálló csípőcsontja is kilátszott. Ráadásul a róla készült képeken jól látható, hogy Miss Rubik nem érezte magát magabiztosan a ruhában, hiszen többször idegesen belekapaszkodott parányi retiküljébe a ruha kivágása előtt, kezeivel takarózva - nehogy kilátszódjon a legintimebb testrésze. A merész szabás ellenére ez a ruhadarab már messze nem szexi, sokkal inkább magamutogató és stílustalan.

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.