Ja, hogy még nincs ilyened? Akkor sürgősen szerezz egyet! Most megkönnyítjük a dolgodat, hiszen többet is kisorsolunk a most regisztrálók között!

Már több mint 13.000 használjátok az Ez zsír! alkalmazást, és eddig többen is nyertetek már ajándékokat. Bakos Judit szerdán járt szerkesztőségünkben, hogy átvegye a soproni wellness hétvégére jogosító kuponját. Nagy volt a boldogság! Legközelebb akkor sorsolunk, amikor 20.000-re dagad a használók száma, és akkor egy újabb wellness hétvége kerül kisorsolásra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Csinos, igaz?

Bármerre jártunk, a szép, színes Ez zsír! pólónak hatalmas sikere volt. Akadt olyan "futóbolondunk" - Barbi - , aki minden futásához Ez zsír! pólót húz magára. A nagy sikerre való tekintettel most még több pólót sorsolunk ki. Nézd csak, milyen jól áll Vecának! Semmi mást nem kell tenned, csak annyit, hogy regisztrálj ITT - és te lehetsz az egyik szerencsés, aki Ez zsír! pólóban futhat, görkorizhat, táncolhat, lovagolhat - vagy amit tetszik. Ha elértük a 20.000 regisztrációt, sorsolunk!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!Szabó Zsófi: "Júliusra jó csaj leszek!"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120506-szabo-zsofi-fogyokurazik-es-kemenyen-edz-hogy-juliusra-jo-csaj.html Íme a gyönyörű színésznő, Eva Mendes diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120426-ime-a-gyonyoru-szineszno-eva-mendes-dietaja.html Mauritánia - egy ország, ahol minél hájasabb egy nő, annál kívánatosabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120507-mauritania-ahol-a-vekony-lanyokkal-szoba-sem-allnak.html Ezért maradt csinos a szülés után is a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120507-ezert-maradt-csinos-a-szules-utan-is-a-gyonyoru-szineszno.html "Folyamatos háborúban vagyok a csoki ellen" - Wolf Kati odafigyel gyermekei egészséges étkezésérehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120502-wolf-kati-odafigyel-gyermekei-egeszseges-etkezesere.html