Jóban Rosszban Szabó Zsófi sorozat fogyókúra futás edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve változott meg az élete, igaz, akkor alaposan! Szabó Zsófi szinte mindent másképp csinál, és ma már jól érzi magát a bőrében.

Alig egy évvel ezelőtt az egyik betegség után esett a másikba, sőt, időnként fulladásos rohamok törtek rá. A mellhártyagyulladást az asztma követte, és Szabó Zsófiban hamar megérett a döntés: ez így nem mehet tovább. A Jóban Rosszban sztárja a Life.hu-nak részletesen elmesélte, hogyan állította a feje tetejére az életét. "Első lépésként egyik pillanatról a másikra tettem le a cigit. Nem kellett segítség, tapasz vagy orvosság, az akaraterőmre bíztam magam" - kezdte a színésznő.


"Aztán áttértem a bio étrendre, és ezzel egyidőben elkezdtem futni is. Szeptemberben már sikerült teljesítenem a félmaratont, és azóta is minden héten átlagosan ötven kilométert futok. Egy idő után azonban azt vettem észre, hogy az a négy-öt felesleges kiló, ami mindig is zavart, valamiért csak nem akar eltűnni. Így szinte napra pontosan két hónapja Tóth Zoltán, testépítő világbajnok vett kezelésbe. Megtiszteltetés, hogy elvállalt, hiszen csak versenyzőket edz. Heti három alkalommal súlyzózom, kétszer kardiózom, legutóbb pedig egy női futóversenyen a 102 indulóból a huszonegyedik lettem" - mesélte büszkén Zsófi.

A színésznő a napokban már a képernyőn is észrevette, a befektetett munkának érik a gyümölcse. "A sorozatban már észrevettem magamon, hogy vékonyabb lett a karom, és mivel ezt hetekkel ezelőtt vettük fel, nagyon jóleső érzés volt látni, hogy már akkor volt nyoma a sok edzésnek. Az edzőmet mindig arról kérdezem: Zoli! Leszek én jó csaj valamikor? Ő meg mindig azt mondja, hogy már most is az vagyok, de a cél, hogy júliusra elérjük azt, amit kitűztünk" - nevetett. A színésznő addig pedig igyekszik a szigorú diétáját betartani. Sok fehérjét fogyaszt, főleg uborkát, csirkehúst, túrót és kevés szénhidrátot eszik. Utóbbiból szinte csak zabpelyhet és puffasztott rizst. Így talán nem lepődünk majd meg azon, ha idén ismét esélye lehet az Év bombanője választáson, ahol legutóbb ő szakította át a célszalagot.

GYLF


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.