Miss Bikini Amerika nemrég 90 kilót nyomott

modell fitneszedző fittség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves Jennifer Nicole Lee csaknem 32 kilótól szabadult meg, mire az elgyötört, elhízott kétgyerekes családanyából az egészség élő szobra lett. A komoly karriert befutott fitneszmodell munkájával a hozzá hasonló anyukákat próbálja inspirálni.


http://jennifernicolelee.com
http://jennifernicolelee.com

"Életem legnagyobb kihívása elé állítottam magam, mikor második gyerekem születését követően úgy döntöttem, hogy felhagyok a korábbi kényelmes életmódommal, és nem bújok állandóan a szokásos kifogások mögé" - mondta a több mint 40 magazin címlapján szereplő fitneszguru, aki egy rendkívül sikeres karriert épített fel életmódváltása kapcsán és számos fitnesz témájú könyvet illetve DVD-t adott ki.

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!



Jennifer rájött, hogy sokkal fontosabb az erősítés, mint a karcsúság elérése. "A fittség önmagában nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki sovány is, de ha valaki erős, akkor az egyben egészséges és fitt is lesz" - állapította meg a sikeres üzletasszony.



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.