fashion week Cannes ruha kivágás Cameron Diaz vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megannyi vörös szőnyeges, arcpirító villantás után jó látni, hogy a sztárok ízléses és ultranőies húzásokat is alkalmaznak, hogy felhívják magukra a figyelmet. A legújabb őrület a hátat merészen szabadon hagyó modellek. A héten ezek voltak a kedvenceink, de láttunk egyéb szépségeket és meghökkentő furcsaságokat is.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


A türkiz diadalmenete

Ha itt a nyár, a türkiz biztos előkerül. Ruhaként vagy kiegészítőként, a türkiz letaglóz. Kiszúrni már kilométerekről, egyszerűen vonzza a tekintetet. A sztárok stylistjai is bátran nyúlnak hozzá. Mindegy, hogy világos, porcelánbőr, vagy éppen kreol, napbarnított, ez a szín mindenkinek jól áll. Van, aki elég merész, és hagyja, hogy dominálja megjelenését. Van, akinél inkább kiegészítő formájában jelenik meg. India de Beaufort színésznő számára is remek választás volt az elől nyitott magas sarkú és a nyakék. Britany Snow is türkiz kiegészítőkkel dobta fel maxiruháját; a fülbevalók különösen jól mennek vörös tincseihez.

AFP
AFP

Tipp! Ő lett az év előadója. Kattints a galériáért!




Ki ne emlékezne Angelina Jolie combvillantására, amiből seperc alatt mém lett; a színésznő combjai pár hónappal ezelőtt bejárták az egész internetet. Úgy látszik ennek ellenére sem ment el kedvenc celebjeink kedve a mell- és combvillantástól, ráadásul úgy tűnik, itt a legújabb dili: mostanában egyre több sztár teszi közszemlére formás hátát. Akad ultramerész és kimondottan visszafogott kivágású ruhadarab is a vörös szőnyegen. Az amerikai modell, Kate Upton a hátát és vállait szabadon hagyó fekete ruhában érkezett a 65. Cannes-i Filmfesztiválra. Doutzen Kroes modell hófehér ruhájának mély hátkivágását vékony, csatos övek tették különlegessé. Az egzotikus szépségű énekesnő Pia Toscano is elegáns a hátát szabadon hagyó ruhában, és talán ez a legjobb példa arra, hogy az átlagosnál többet mutatva is lehet ízléses valaki.

AFP
AFP

A ruhán van a hangsúly

Van, akinek nem szükséges hangsúlyos kiegészítő, hogy izgalmas legyen a megjelenése. Kirsten Dunst nem arról híres, hogy mesterkélt lenne, ő természetes szépségével nyűgöz le minket. Egyáltalán nem az a tipikus hollywoodi színésznő. Cannes-ban díszes ruháját csak egy visszafogott virágkoszorúval dobta fel. Semmi drámaiság, mégis feltűnően csinos. Kristen Stewartnak sincs szüksége gyémántokra, hogy csillogjon, ő egy egyszerű karperecet választott, és milyen jól tette! Luisana Lopilato viszont mintha kicsit meztelen lenne nyaklánc nélkül, nem?

AFP
AFP

Tipp! Különleges virágékszerek. Kattints a galériáért!


Újra trendi a nadrágkosztüm

Cameron Diaz igazi trendszetter, amit felvesz, biztos, hogy rövid időn belül szupertrendi lesz. A Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap európai premierjére ebben a fehér nadrágcsodában érkezett, amit a fehér fűző tesz igazán exkluzívvá. Megjelenése egyszerre elegáns és laza, amilyen ő maga is. Az olasz színésznő Tea Falco kimondottan dögös ebben a szettben, de mintha Ricky Lauren kicsit túllőtt volna a célon, csillogó ezüst nyakkendő ide vagy oda, ez inkább férfias, mint nőies.

AFP
AFP

Akiket elhagyott a stylistjuk

Néha olyan érzésünk támad a sztárokat nézve, hogy felmondott a stylistjuk. Bonnie Wright, a Harry Potterből ismert, fiatal vörös hajú színésznő mintha nem is tudta volna, hogy az egész világ Cannes-ra figyel. A fehér csipkeszoknya ezzel a toppal és a lapos talpú cipővel a szombati piacon valószínűleg kitűnt volna, de nem olyan eseményre való, ahol mindenki tesz azért, hogy a legjobb formáját hozza. Nehéz elhinni, de néha az olyan stílusos hírességek is mellélőnek, mint Milla Jovovich, aki több káprázatos ruha után függönyhöz hasonló anyagba tekerve jelent meg Cannes-ban. Nem sorolhatjuk az ízléses villantók közzé Jessie J énekesnőt sem, aki a cannes-i amfAR gálára fenékig felsliccelt ruhában érkezett.

AFP
AFP

Átalakítunk! Dögös és vagány külsőt kapott Adrienn. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.