fashion week balerinacipő lapos cipő cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Audrey Hepburn óta tudjuk, hogy a balerinacipőnél nincs kényelmesebb, praktikusabb és klasszikusabb viselet. Ha te is belefásultál az évek óta tartó balerinaőrületbe, megmutatjuk, milyen cipővel helyettesítsd attól függően, hogy melyik tulajdonságát kedveled a leginkább.

Ha azért szereted, mert örök klasszikus: válassz mokaszint!

A mokaszin és a vitorlás cipő legalább olyan klasszikus, mint a díszítésmentes balerinacipő. Ezek a fazonok már tavaly is nagyon felkapottak voltak, többek között Katalin hercegnő is oda volt értük. A mokaszinnal idén sem foghatsz mellé: megannyi színben kaphatók és mostanában egyre több díszített darabbal is találkozni. Továbbra is hódít a vitorlás cipőre emlékeztető fazon, de találtunk extrémebb, szegecsekkel díszített modellt is. Arra kell csak odafigyelni, hogy olyan ruhákkal viseld, amelyektől nem tűnsz öregesnek vagy épp ellenkezőleg, iskolába készülő bakfis lánynak.


1. Filipe - 9.319 forint, 2. Deichmann - 8.990 forint
3. Zara - 17.995 forint, 4. Vagabond - 19.990 forint

Tipp! Less be az X-Faktor sztárjának gardróbjába! Kattints a galériáért!


Ha azért szereted, mert kényelmes: válassz papucscipőt!

Ha az elsődleges dolog, amiért nem tudtál lemondani a balerináról, a kényelem volt, akkor idén válassz az ultradivatos és kényelmes papucscipők közül. Ráadásul remekül kihasználható, ugyanúgy viselheted divatos bokavillantó nadrággal, sorttal, de akár nyári ruhával vagy szoknyával is.


1. Zara - 8.995 forint, 2. Mango - 21.995 forint
3. Vagabond - 18.990 forint, 4. New Yorker - 5.290 forint

Ha azért szereted, mert nőies: válassz virágos szandált!

A bájos Audrey Hepburn mindenkinél nőiesebben tudta viselni a minimalista balerinát is. Ha te is pont ezért szereted a kedvenc topánodat, akkor is érdemes idén lecserélned. A mi választásunk a gyönyörű és romantikus, virággal vagy virágszerű szalaggal díszített saruk és szandálok.


1. Asos - 41.51 euró, 2. H&M - 3.990 forint
3. Deichmann - 5.990 forint, 4. Salamander - 29.990 forint

Tipp! Szétszabdalták és újraélesztették őket. Kattints a galériáért!


Ha azért szereted, mert lapos: válassz gladiátor szandált!

A magas sarkú cipőket nemcsak azért szeretjük, mert eszméletlenül szépek idén, hanem azért is, mert gyönyörűvé változtatják a vádlit és hosszabbnak mutatják a lábat. Sokak viszont képtelenek minden nap magas sarkút viselni még akkor is, ha amúgy imádják. Ha ilyenkor rendszerint balerinára váltottál, ezentúl cseréld római szandálra, amelyek szintén évek óta divatosak. Az idei modellek különlegessége a boka fölé kúszó szár és a különleges díszítések, mint a flitterek, gyöngyök, kövek és tollak.


1. Salamander - 12.990 forint, 2. Montonelli - 18.510 forint
3. Mango - 23.995 forint, 4. Deichmann - 5.990 forint

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Ha azért szereted, mert jól kihasználható: válassz neonszínű szandált!

Tény, hogy a balerinacipő a ruhatár egyik legjobban kihasználható darabja lehet, de azért van még néhány lábbeli, amiről - legalábbis idén - ugyanezt elmondhatjuk. A nyár slágere a neonszín, amely nemcsak önmagában viselhető, de jól mutat a feketével, a fehérrel, szürkével, bézzsel, barnával és még sorolhatnánk.


1. Mango - 19.995 forint, 2. Pull & Bear - 6.995 forint
3. Esprit - 49.95 euró, 4. H&M - 3.990 forint

Átalakítunk! Dögös vörös lett a szőke lányból. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.