Testdublőrrel helyettesítették Rihannát, az énekesnő cáfol

modell kampány film testdublőr Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna keményen megdolgozik azért, hogy minden nap beszéljenek róla. A barbadosi szépség általában provokatív stílusával, gátlástalan viselkedésével, látványos magamutogatásával hívja fel magára a figyelmet. Most is az ő teste a téma, igaz, másképp, mint megszoktuk: egy reklámfilmben állítólag testdublőrt használtak a 24 éves sztár helyett. Az énekesnő teljesen kiakadt a híresztelések hallatán.


Forrás: AFP, www.styleacademy.com
Forrás: AFP, www.styleacademy.com

Kattints és nézd meg Rihanna szexi képeit! (18+)

A reklámfilmben, amiről egyébként szó van, Rihanna egy franciaágyon fekszik, és rémálmok gyötrik. A vágás után azt látjuk, hogy felkelve az ágyból egy lehetetlenül szűk nadrágba bújik, amihez bőrdzsekit húz. A közeli felvételeken állítólag a modellt láthatjuk, akinek viszont nagyon is jót tett, hogy a nevét nemcsak az énekesnő 20 millió követője olvashatta, hanem azóta a fél világ is róla beszél.

Szerinted is ők hazánk legszebb lányai? Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.