átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edina régóta kereste a hozzá passzoló stílust - Nánási Pál és csapata a héten a kecskeméti lánynak segített megszépülni és átalakulni a nyárra.

"Szeretnék nőiesebb lenni. Mindig sportosan öltözködöm, mert nem érzem magam jól az elegáns ruháimban. Nem találom az egyéniségemhez megfelelő stílust. Segítséget szeretnék kérni, hogy megtaláljam a hozzám legjobban illő darabokat" - írta Edina a bemutatkozó levelében. A lány álma végre valóra válhatott - az átalakítók a héten őt vették kezelésbe.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!

haj: Szofrán Zsolt

A huszonöt éves Edina egészségturisztikai szakember és Kecskeméten él. A fiatal nő a hosszú haját általában copfban hordta, Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban trendi, ugyanakkor természetes, rövid frizurát álmodott meg neki. "Hosszú volt a hajam, Zsolt több tíz centit vágott belőle, a színe pedig sötétebb lett. Imádom az új frizurámat, és a párom is odaáig van érte" - lelkendezett a lány a Life.hu-nak. Edina nem sminkeli magát a hétköznapokban, de pompásan érezte magát az erős, profi sminkben. "Nagyon tetszett az egész, különösen a műszempilla. Illetve azt is megtanultam, milyen remekül tudom használni a barna különböző árnyalatait a szemhéjamon" - mesélte a kecskeméti lány.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Edina általában sportosan öltözködik, és imádja a rózsaszínt, így nem meglepő, hogy odáig volt a pink nyári ruháért. "Nagyon szeretem ezt a színt, jó volt nőnek lenni, a magas sarkú pedig különösen tetszett. A fotózást is nagyon élveztem, nem voltam ideges, jó volt, hogy kicsit körülöttem sürgött-forgott mindenki" - számolt be élményeiről az újdonsült Csipkerózsika a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.