fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a fiatal Anitát vette a szárnyai alá. Az eredmény pompás lett!

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!



"Szeretném végre megtalálni a hozzám illő stílusvilágot. Jó lenne a hétköznapi öltözékemből teljesen kilépni és vadító nővé válni. Kérlek, segítsetek!" - írta Anita a bemutatkozó levelében. A tizenkilenc éves diáklány vágya teljesült: Nánási Pál és csapata igazi nőt varázsolt a textilműves lányból.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

Anita Tamásiban él, fotós szeretne lenni, de nagyon érdekli őt a divat világa is. Igazi művészléleknek vallja magát, aki az öltözködésében is kísérletezik: sokszor hord vidám harisnyákat és imádja a színeket is. Anita világos, vörös színű hajából sötétvöröset varázsolt Szofrán Zsolt mesterfodrász, aki a fiatal lány frizurájának formáját is megbolondította: göndör tincseket készített a bohém fiatalnak. "Nagyon tetszett ez a megoldás. Nekem sosincs ilyenre időm, mert inkább alszom, mint hajat göndörítek, de imádtam ezt a frizurát!" - lelkendezett Anita a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre és nézd meg az átalakításon készült többi fotót is!

A fiatal lány a hétköznapokban is sminkeli magát, most azonban lényegesen erősebb sminket kapott a megszokottnál. "Nagyon tetszett, hogy teljesen más lett a külsőm. Rengeteg praktikus tanácsot is kaptam. A sminkes elmondta, hogy érdemes kiemelnem a számat, és hogyan kell a szemöldökömet a hajszínemhez igazítani" - mesélte a lány. "Általában színes ruhákat viselek, hiszen megvan bennem a művészhajlam. Szoknyát is gyakran hordok, de először kissé megijedtem a sárga ruhától. Végül iszonyúan megtetszett ez a darab a magas sarkúval. A fotózás egyszerűen szuper volt, és bár először féltem, végül pompásan éreztem magam a kamera előtt. Mindenki nagyon közvetlen volt, így hamar feloldódtam, a szüleim és a barátaim pedig imádják a megújult külsőmet" - mondta boldogan a tündéri lány a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.