Két hónappal a születése után végre láthatjuk Maggie Gyllenhaal színésznő tündéri lányát.


Maggie és férje, Peter Sarsgaard kéthónapos kislányát, Gloriát a szemfüles fotósok a napokban először kapták lencsevégre. A róla készült képet itt nézheted meg. Kétségtelen, hogy a pici nagyon édes, édesanyja pedig remek formában van a szülés után, hiszen azóta már feltűnt egy-két vörös szőnyeges eseményen, és mindig pompásan festett.

Forrás: AFP

A sztár a napokban brooklyni otthonából távozott a babával, hogy bevásároljanak a közeli szupermarketben, amikor lefotózták őket. Maggie-nek és férjének egyébként van még egy kisánya, a hatéves Ramona. A színésznő mostanában a Hysteria című moziját promotálja, melyben ő játssza a feminista Charlotte Dalrymple-t.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!"Teljesen biztos voltam benne: vagy így, vagy sehogy!" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-teljesen-biztos-voltam-benne-vagy-igy-vagy-sehogy-igy.html Hamarosan gyermeke lesz a legszexibb sztárpárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120615-hamarosan-gyermeke-lesz-a-legszexibb-sztarparnak-anya-lesz-shakira.html Így szedd ki a kullancsot a gyerekből szakszerűen! - Indul a kullancsszezonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120615-igy-szedd-ki-a-kullancsot-a-gyerekbol-szakszeruen-indul.html Nem túl korai még? Dolgozni vitte kéthónapos csemetéjét Jack Osbournehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120615-nem-tul-korai-meg-dolgozni-vitte-ket-honapos-csemetejet-jack.html Jessica Simpson megmutatta magát a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-jessica-simpson-megmutatta-magat-a-szules-utan.html Izgalmas programok a gyerekeknek - Ha nem tudsz mit kezdeni a kicsivel nyáronhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-izgalmas-programok-a-gyerekeknek-ha-nem-tudsz-mit-kezdeni.html