Európa-bajnokság sztárcsemete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amelyik focistafeleség és barátnő tehette, elkísérte párját a Lengyelország és Ukrajna által rendezett Eb-re. Sokan gyermeküket sem hagyták otthon, hogy a csemeték a lelátóról szoríthassanak apukáiknak és a nemzeti tizenegyeknek.

Edzés a papával

Szerencséje van az ukrán válogatott középpályásának, Anatoliy Tymoshchuknak, mivel az Eb ideje alatt is a közelében lehet a családja. Felesége, Nadiya és lányai ugyanis nemcsak a mérkőzésekre, de ez edzésekre is kikísérték az apukájukat. Noe és Mia így a tréningeket követően játszhatott is a papával, aki csapatával sajnos a csoportköröket követően búcsúzott a bajnokságtól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Közös ünneplés

Gyermekeivel ünnepelte gólját a görög válogatott középpályása, Giorgos Karagounis. A csapatkapitány június 16-i találatával juttatta be a helléneket a negyeddöntőbe, nem csoda hát, hogy kislánya és kisfia a meccs lefújását követően azonnal a pályára futott. A Panathinaikos játékosa 1995 óta él boldog házasságban, két gyermeke, Christian és Martina pedig rendszeresen kilátogatnak a papa meccseire.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Balerina a lelátón

Federico Balzarettit is elkísérte családja a kontinensviadalra, együtt szurkolnak érte a lelátón. Eleonora Abbagnato, aki a Párizsi Operaház prímabalerinája féléves kislányával, Juliával szorít az olasz válogatott védőjének és csapatának. A balerinától egyáltalán nem áll messze a foci, Balzarettivel való megismerkedése előtt 2009-ben például a Torino csatárával, Rolando Bianchival és az AS Romát erősítő Marco Borriellóval is járt. A pár 2011-ben házasodott össze, de nem ez Federico első házassága. Korábbi feleségétől, Jessicától ráadásul két kislánya is született.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Pikáns fotók: nekivetkőztek a focistafeleségek. Kattints a galériáért!


Focistafeleségek szektora

Igazán lelkesek az olasz focistafeleségek és barátnők, Balzaretti párján kívül ugyanis Riccardo Montolivo barátnője, valamint Maggio, Marchioso és Diamanti felesége is elkísérte a sztárokat az Eb-re. Az olaszok 30 éves csatáráért, Antonio Cassanóért is a nézők soraiban izgul a felesége és egyéves kisfia. Carolina Marcialis 2011. április 14-én adott életet gyermeküknek, Christophernek, aki édesanyjával állandó vendége az AC Milan meccsein.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

+ 1: Mez és tüllszoknya

Ezt az igazán lelkes kis rajongót nem hagyhattuk ki a cikkből, aki a cseh középpályás, Tomas Hubschman mellett sétál a Portugália elleni meccset követően. A Sahtar Doneck 30 éves játékosa sajnos a negyeddöntő után búcsúzni kényszerült a bajnokságtól, de legnagyobb, vagyis inkább legkisebb rajongójának egész biztosan hatalmas örömöt szerzett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Rihanna legbotrányosabb fotói! (18+)

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és vagyunk? Akkor gyere vissza este 10 után a Life.hu-ra, mert a szerda esti LifeNight-ban egy pasi megmondja, mit gondol arról, amikor valaki lefekszik az anyja barátnőjével, láthatsz egy videót egy igazi Vámpírasszonyról, illetve a szerdai szexhoroszkóp áttanulmányozása után egy modell meztelen fenekével is megajándékozunk. ;-)






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.