Így még sosem láttuk Katie Holmest! Soványabb, de szexisebb mint valaha

címlap szexi válás Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ megdöbbent, amikor hivatalosan bejelentették, hogy Katie Holmes és Tom Cruise öt év házasság után elválnak. Ugyan voltak jelei, hogy a kapcsolat már nem a régi, nemrég azonban kiderült, hogy a színésznő már hat héttel a bejelentés előtt is nyilatkozott arról, hogy új szakasz kezdődik az életében.

Az egyik vezető divatmagazin amerikai kiadása kérte fel a színésznőt, hogy szerepeljen a júliusi számuk címlapján. A fotón Katie Holmes olyan szexi, amilyennek még talán sosem láttuk, az arca viszont nagyon sovány és beesett. A sztár nyilatkozott is a magazinnak. Elárulta például, hogy a harmincas éveiben járva sokkal jobban érzi magát a bőrében, sokkal szexisebbnek gondolja magát, mint korábban.

www.elle.com
www.elle.com

Kattints és nézz szexi fotókat Katie Holmesról!

A színésznő, aki egyébként a bejelentés után sokkal jobban néz ki, mint néhány hete, az interjúban terelte a Tommal kapcsolatos válaszokat és inkább magáról beszélt. Azt is elmondta, hogy igyekszik mindent maga megoldani, és olyan ez az egész, mint egy új szakasz az életében. Amikor az interjút adta, rajtuk kívül még senki nem tudott a válásról. A színésznő azóta már meg is találta új luxusotthonát Manhattanben, és a hírek szerint teljes erőbedobással belevetette magát a munkába. Hogy miért ment tönkre a két sztár kapcsolata, arról egyelőre csak találgatások vannak, de biztos, hogy nagyon sok köze van a szcientológia valláshoz, amelyet Tom Cruise gyakorol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.