Már a ruháját árulja az RTL Klub sztárja, hogy megéljen - Súlyos anyagi gondokkal küzd

ruha anyagi gondok árverés VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 5 kubai macsója már ott tart, hogy a beszavazóshow-n viselt pólóját is árverésre bocsátotta, hogy pénzhez jusson.

Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!




Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy Cristofel otthonára!

Cristofel anyagi gondjainak oka elsősorban az, hogy szerződésszegés miatt az RTL Klub többmillió forintra perelte, amiért a konkurens csatornának adott interjút. "Egy olyan eljárást indítottak ellenem, ami nagyon sok volt. Fáj, amit tettek velem, az RTL egyáltalán nem állt mellettem a Veronika-ügyben, ezért mentem a TV2-höz, hogy megvédjem magam" - nyilatkozta a fiú, aki ugyan számított rá, hogy nem hagyják szó nélkül a lépését.

"Nyilvánvaló volt, hogy be fognak perelni. Minden álmom, hogy visszakerüljek az RTL-hez, és már bánom, ami történt, de ezt az összeget nem is tudnám és nem is szeretném kifizetni. Az ügyvédem segít és a TV2 is mellém fog állni ez ügyben. Hallottam egy-két dolgot, hogy lehet, be tudnék kerülni" - árulta el az egykori villalakó. Sajnálatos tény, hogy a TV2 szóvivője, Koltay Tamás röviden, tömören az ügyben csak annyit mondott: nem számolnak Cristofellel.
Az egykori villalakó addig fellépésekből próbálja fenntartani magát, igyekszik minél jobban népszerűsíti nyári slágerét, hamarosan pedig zumbaoktatóként debütál.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.