Végletes játékok - Heti trendmustra a vörös szőnyegről

fashion week haj smink szépség vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti összeállításunkban bemutatjuk, hogy az idei nyár ragyogó és intenzív hajszínei a végletekről szólnak. Ugyanakkor az is kiderül, hogy gyakran a legegyszerűbb megoldások szülik a leglátványosabb, legszebb végeredményt, legyen szó sminkről - vagy akár egy ruhadarabról.

Tipp! Vásárolj akciósan és próbálj a fotelből! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



Végletes játékok

Telt, ragyogó színek: platinaszőke, mahagónibarna, éjfekete. Merész és izgalmas fazonok: egyenes és göndör, fiúsan rövid vagy éppen félhosszú. A hajkoronák skálája ebben a szezonban rendkívül széles, csak a melírtincsek ülnek sértődötten a kispadon, mert úgy tűnik, ez az időszak nélkülözi őket. A színésznő, Eva Marcille számára a vörös szőnyegen egyszerre biztosít extrém és nőies külsőt platinaszőke frizurája. Tempestt Bledsoe és az írónő, Tracy McMillen a bodorítás mellett tették le a voksukat - göndör tincseik pedig intenzíven ragyognak, mégpedig egyetlen árnyalatban. Kat DeLuna énekesnő ezt a ragyogást azonban - úgy fest - otthon avagy a fodrászánál felejtette. Igaz, szőkének szőke, göndörnek pedig göndör, a kompozíció valahogy mégsem olyan figyelemreméltó. A sátorként szemébe omló, kifőzött spagettire emlékeztető haj alól a félénk mosoly is jelzi, hogy az énekesnő sem érzi a legjobbnak ezt a frizurát.

AFP
AFP

Eva Marcille (balra fent), Tempestt Bledsoe (jobbra fent), Tracy McMillen (b lent), Kat DeLuna (j lent)

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


Komplikációk nélkül

Egyszerű megoldások, amelyek időről időre reneszánszukat élik, és amelyekkel sosem tévedhetünk. A héten egyből hármat is mutatunk. A hajfonás legyen kislányosan kócos, tehenészlányos vagy akár a klasszikus francia fonás, a fő, hogy fonat legyen. Ez a trend évről évre megújul, de mindenek alapja, a hármas fonás örök. Ezért eshetett Hailey Gates színésznő választása is erre a variánsra. Az egyszerű és mégis nagyszerű megoldások sorát pedig Nelly Furtado A-vonalú ruhácskájával folytatnánk, amely igaz, takar, mégis mutat, bájos, mégis rendkívül nőcis, főként egy magas sarkúval párosítva. Ha pedig sminkről van szó, mi is lehetne hódítóbb a hatalmas és dús szempilláknál - ezt pedig Lauren German is tudja, akit a héten ilyen klasszikus sminkben láthattunk.

AFP
AFP

Hailey Gates, Nelly Furtado, Lauren German

Lapozzunk!

Úgy tűnik, ha táskákról van szó, nem jövünk zavarba még az XS-es méret láttán sem. A laptáskák ruhatárunk már-már nélkülözhetetlen darabjai lettek. Igaz, a praktikusság versenyében csak igen gyengén szerepelnének, ez azonban korántsem halványítja egyre növekvő népszerűségüket. A borítéktáskák már nem csak jeles alkalmakhoz dukálnak. Szép számmal találunk olyanokat is közöttük, melyek a hétköznapokban is velünk tarthatnak. Így Nicole Moore nyári, fehér összeállításához is remekül passzol piros színű laptáskája. Mikor pedig "valóban" csak pár apróság szükségeltetik, továbbra is alkalmi jelleget öltenek, mint Olivia Munn színésznő és Elizabeth Bell színésznő kistáskái.

AFP
AFP

Nicole Moore, Olivia Munn, Elizabeth Bell

Tipp! Angelina Jolie forró szexjelenete egy másik nővel! Kattints a képekért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.