Elkékült sztárok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegről

fashion week Nyár mustra divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudod, melyik színárnyalat vezeti a népszerűségi listákat a sztárok között? És azt, hogy melyik frizurahóbortnak hódolnak a vörös szőnyegen a legtöbben? Heti trendmustránkból nem csak erre kapsz választ. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet hatalmasat bakizni a legpraktikusabb nyár végi ruhadarabbal.

Kékülj!

Valljuk be őszintén, nincs azon semmi meglepő, ha az ember úgy dönt, nyárra bekékül. Ez az időszak az égszínkék, az éjkék, a matrózkék, a búzavirágkék, az azúrkék és a türkizkék szezonja. Arról nem is beszélve, hogy a bronzos bőrön istenien mutat bármely árnyalat. Kate Walsh is emellett tette le voksát: világoskék maxijához hófehér lábbelit és kézitáskát választott. Az azúrkéket Tyra Banks pasztell árnyalatokkal, Arden Myrin komika ezüstös csillogású kiegészítőkkel és pink körömlakkal variálta.

AFP
AFP

Ez nem szívás!

Napcsókolta frizurák a hajvégeknél: az ötlet remek, a hatás pedig természetes. Lehet világosbarnából a végeken szőke, a sötétbarnából mahagóni, a középbarnából világosbarna - a fő, hogy a hajvégek világosabb árnyalatban pompázzanak. Az új dili már végigsöpört a hírességek hajkoronáján is. Olyan hódolói akadnak, mint a Tuti gimi sztárja, Sophia Bush, az ismert TV-s személyiség vagy Jordana Brewster, a Halálos iramban című film főszereplőnője. Való igaz, a variációknak csak a fantáziánk szab határt. Persze vannak, akik nem éppen a természetes hatásra gyúrnak, Ashley Thisdale például a szőke tincseit lilás árnyalattal bolondította meg. Parádés, mégis vörös szőnyeg-barát megoldás.

AFP
AFP

Kabát kontroll

Rekkenő hőség ide vagy oda, még ebben az évszakban is elkél egy könnyű kis felöltő, mely melegen tart. A jelek szerint azonban nem is olyan könnyű megtalálni azt a darabot, mely nem kuszálja össze a teljes összeállítást. Az ifjú Talen Riley stílusán még akad mit csiszolni. Rövidke menyasszonyi ruha fekete blézerrel és tornacipővel? Ez az outfit jócskán kimeríti az érdekes fogalmát. Kate Lillecrap összeállítása is hagy némi kívánnivalót maga után. Igaz, a bőrkabát egy rendkívül praktikus és vagány darab, fehér lenruhához mégsem nyerő ötlet. Nora Zehetner megjelenése azonban abszolút befutó. Lehengerlő és döglesztő. Színes kiskabát, fekete sort, kígyőbőr szandál és fekete körmök!

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.