Gyönyörű mellek plasztikai sebész nélkül - 5 színes push up melltartó

mell melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Eva Herzigova hatalmas óriásplakátról egy szál fehérneműben mosolygott le a melleire, nemcsak a nők, hanem a férfiak is megtanulták, mi az a push up melltartó. Azóta ezer és ezer cikk született arról, hogy nem éri meg viselni, mert nemcsak a pasikat, hanem magunkat is átverjük vele, de azért valld be, néha jólesik hazudni - legalábbis füllenteni egy kicsit.

Tipp! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!


A jól megválasztott melltartó nem csak egészségügyi szempontból fontos. Korábbi cikkünkben is írtunk arról, hogy a megfelelő méretű melltartó tartást és jó formát ad. Emiatt sokkal csinosabbnak, magabiztosabbnak érezzük magunkat. 2012 elején ráadásul hivatalos kutatási eredmények is megerősítették ezt: a megkérdezett nők 75 százaléka érezte magát magabiztosabbnak push up melltartót viselve.


Nézz meg még több push up melltartót! Kattints a képre!

Amikor valahol meg kell jelenned, ha randira vagy valamilyen különleges eseményre vagy hivatalos, akkor jól jön a push up melltartó. Ezekből nem csak egyfajta fazon létezik - a klasszikuson kívül ismert a szivacsos és a balkonforma is -, és nem is mindegyik ugyanúgy emeli meg a melleket. A megfelelő darab soha nem kényelmetlen, nem áll el a mellektől sehol, de nem is szorít. Ráadásul nincs szó arról, hogy öt számmal nagyobb kebleket kell varázsolj magadnak, egy kis emelés és formázás pont elég. A megfelelő forma és méret mellett persze a szín is fontos. Ahogy a látható ruhadarabok esetében, úgy idén a melltartók között is a legdivatosabbak a színes darabok. Ezek közül mutatunk néhányat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.