Átalakítunk! Szuperszexi anyuka lett Kingából - a férjének köszönhet mindent

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a harmincöt éves Kingát alakította át - az eredmény pompás lett.

Kinga igazán különleges módon került be az átalakításba, a férje nevezte be. "Szeretne igazi nő lenni, de nem tudja, hogy kellene - szokta mondani nekem, a férjének. Ugyanis én szeretném a legjobban, ha valaki megmutatná neki, mitől is lehetne igazi nő! Persze nekem most is az, csak nem hiszi el! Úgy gondoltam, egy próbát megér, ha írok, hátha ő lesz a következő kiválasztott. Ámuldozva nézem az átalakított csodás nőket, és nem tudtam megállni, hogy ne próbálkozzak! Üdv: egy szerető Férj" - írta Kinga kedvese, Nánási Pál és csapata pedig úgy döntöttek, meglepik egy átalakítással.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
, haj:
Cipő:Nyaklánc:

A fehérgyarmati, személyügyi előadóként dolgozó Kingának van egy nyolc és fél éves kisfia. Az asszony férje épp edzőtáborban volt az átalakítás alatt. "Sajnos nem láthatta, hogyan festettem a fotózás után, épp ezért alig várja a fotókat" - mondta Kinga, aki borzasztóan örült férje meglepetésének. "Szofrán Zsolt mesterfodrász egy keveset vágott a hajamból, a szőke szín megmaradt, de javasolta, hogy vasaljam többet a göndör fürtjeimet, mert az egyenes haj sokkal jobban áll. A sminkem csodás lett - Anita, a sminkes elmondta, vétek lenne, ha nem hangsúlyoznám ki a szemem minden nap. Azóta picit kihúzom és szempillaspirált is használok" - mesélte Kinga a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Kinga elárulta, a hétköznapokban általában sportosan ölözködik, többnyire farmert visel, szoknyát pedig csak ritkán vesz fel. A piros, nagyon dögös overallt egyszerűen imádta a csinos anyuka. "Én másképp látom magam, mint ahogy az emberek. Holdampf Linda stylist azonban meggyőzött, hogy passzol hozzám a ruha, és jól is tette, mert remekül éreztem magam. Olyan volt, mintha nem is én lettem volna. És bár utálom, ha fényképeznek, de Nánási Pál fotózása alatt egészen elsodort a hangulat, és feloldódtam. Önbizalmat adott ez az átalakítás, utána pedig még napokig a fellegekben jártam. Alig várom a fotókat, főleg azért, hogy megmutathassam őket a férjemnek, akinek nagyon köszönöm ezt a fantasztikus meglepetést" - mesélte boldogan Kinga a Life.hu-nak.

Tetszik Kinga átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.