fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a kisgyermekes anyukából, Brigittából varázsolt egy igazi, latin szépséget.

Újdonság! Most már kismamák, pasik, anyák és lányok jelentkezését is várjuk az átalakításra! A részletekért kattints ide!


"Szeretném megmutatni, hogy egy anya is lehet csinos és az adottságaihoz képest harmonikus külsejű, dögös nő!" - írta Brigitta, aki nagyon vágyott arra, hogy bebizonyítsa, attól, hogy valaki édesanya és hosszú ideje él párkapcsolatban, lehet még igazán szexis és nőies. A harmincnégy éves budapesti nő álma teljesült: a nap végén dögösen, gyönyörű nőként pózolhatott Nánási Pál kamerája előtt.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Brigi nem szerette volna, ha drasztikus változás történik a hajával, Szofrán Zsolt mesterfodrász ezért csak igazított a fazonján és szexis hullámokkal dobta fel a frizurát. "Nagyon szeretem, amikor ilyen a hajam, igazi latin dívának érzem tőle magam!" - lelkendezett a jelenleg háztartásbeli Brigi a Life.hu-nak. Az anyukának a smink is nagyon tetszett, különösen azért, mert ő meztelennek érzi magát némi make up nélkül. "Az előtte képen smink nélkül fotóztak, ezt nem szeretem, mert úgy érzem, szükséges egy finom smink ahhoz, hogy nő lehessek" - mondta az újdonsült bombanő.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Brigi a hétköznapokon is a szexi, nőies, alakot kiemelő ruhadarabokat részesíti előnyben, de mégis újdonság volt számára a kék koktélruha. "Én nem viselek ilyen színt, mert a szemem zöld, de a stylist meggyőzött, hogy ez a kék nagyon kiemeli a szemem színét. Nem bántam meg, hogy ez volt rajtam, sőt, örülök annak, hogy olyan dolgot is kipróbáltam, amit eddig sosem. A fotózáson is jól éreztem magam, nagyon különleges érzés volt, hogy egy napra hercegnő lehettem" - mesélte Brigitta, akinek külföldön dolgozó párja már alig várja a kedveséről készült szexis felvételeket.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.