Monogám típusok a vörös szőnyegen - Heti trendmustra

fashion week haj dekoltázs kim kardashian mustra vörös szőnyeg Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti összeállításunkból kiderül, melyik szín kíséri szezonról szezonra a megújuló trendeket; bebizonyosodott, hogy alkalom adtán bizony bölcsebben tesszük, ha kordában tartjuk a dekoltázsunkat; továbbá az is, hogy a trendeket nem célszerű vakon követni.

Monogám típusok

Bár az őszi hajtrendek a következők: természetesség és laza hullámok, tömött frufru, intenzív, de egyszínű hajviselet. Nem kell viszont vakon követni a trendeket, a hírességek sem teszik! Többen is vannak, akik kitartanak imádott és nem utolsósorban jól bevált frizkójuk mellett. Heidi Klum az ombre festés és az egyenes haj elkötelezett híve, tulajdonképpen évek óta. A szintén topmodell Iman a sikkesen lenőtt frizura és a szőke hajszín egy sötétebb árnyalata mellett döntött. Középen elválasztott, tépett frizurája karakteres vonásait tökéletesen keretezi. A fiatal színésznő, Georgia King azonban a melír pártján áll. Frizurája a szőke és barna színeinek megannyi árnyalatában pompázik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Főszerepben a fekete

Úgy tűnik, sztárjaink ezen a héten egyet gondoltak, mégpedig feketét. Azt sem akárhogyan: megbolondították a nyár élénk és kapós árnyalataival. Eva Longoria testhez álló dresszét halványsárga, geometrikus formák törik meg. A napbarnított bőrét még inkáb kiemeli ez a ruhaválasztás. America Ferrara és Cate Blanchett üde színekben pompázó, divatos zakók mellett tették le a voksukat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jó let volna, ha az ismert modell, Christy Turlington is példát vett volna a hölgyekről. Az ő outfitje meglehetősen komorra sikerült. Igaz a kisfeketéről ódákat zenghetnénk, megesik, hogy bizonyos alkalmakkor némi tuningra szorul - különösen egy ilyen klasszikus darab.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Veszélyes villantások

Ha női ruhadarabokról van szó, a snitt mindig rendkívül komoly tényező. Ki panorámát, ki konkurenciát, ki pedig irigységének tárgyát látja! A keblek "tálalása" szemrevaló része lehet egy-egy nő külsejének, de van az úgy, hogy a kevesebb sokszor több. Kim Kardashian öltözéke vitathatatlanul szabászati bravúrokkal szolgál, igaz azonban az is, hogy sokat nem takar a híresség bájaiból. A látvány meglehetősen zavarbaejtő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicole Richie ruhája szintén felettébb érdekes megoldásokkal "büszkélkedhet" - finoman szólva is sokat láttat a kebleiből. Mariah Carey dekoltázsa pedig egyenesen aggodalomra adott okot. Hiszen félő volt, hogy az énekesnő valósággal kibuggyan szűkös, óarany ruhakölteményéből.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.