Betonra esett a sztár 4 hónapos kisfia - Telefonálás közben borította ki a babakocsiból

kisfiú Peaches Geldof kátyú baleset babakocsi kiborult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben leginkább a botrányairól elhíresült Peaches Geldof egy újabb bakival hívta fel magára a figyelmet. Bob Geldof lánya a napokban telefonálás közben borította ki kisfiát a babakocsiból.

Egy kátyúban akadt meg Geldof kisasszony babakocsija, és mivel egy kézzel tolta, végül az a csemetével együtt felborult. A sztár ekkor sem tette le a telefont, a készüléket a füléhez szorítva próbálta meg visszanyalábolni a kis Astalát a kocsiba. Képeket itt látsz a szerencsétlen balesetről.

AFP
AFP

A négyhónapos kisfiúnak a haja szála se görbült, hiszen be volt kötve - nyugtatta meg az érdeklődőket Twitter oldalán az anya. "Lehetetlen észrevenni ezeket a repedéseket, ha az ember rámegy a babakocsival. London polgármesterének cselekednie kellene az ügyben, ez nevetséges" - írja.

A 23 éves Peaches gyermeke áprilisban született, édesapja a modell második férje, a 20 éves Thomas Cohen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.