Halálosan megfenyegették Adele pár napos kisbabáját

fenyegetés kisbaba énekesnő Adele sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbetegebb internetezők borzalmas kommentekkel reagáltak arra, hogy Adele brit énekesnő életet adott első gyermekének. Volt, aki halálosan megfenyegette a pár napos kisfiút.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az énekesnő pénteken életet adott első gyermekének. A pár valószínűleg a kicsivel van elfoglalva, az interneten ugyanis olyan dolgok folynak, amelyekről jobb, ha nem is vesznek tudomást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem sokkal azután, hogy Adele hivatalos Twitter-oldalán bejelentette a nagy hírt, máris borzalmas kommentek is érkeztek a bejegyzésre. Volt olyan, aki azt írta, a kisbabát meg kellene ölni, mert úgyis kövér és fogyatékos lesz. Mások abból csináltak viccet, hogy az énekesnő a kisbaba halála utáni depresszió miatt valószínűleg még több sikeres, szívet tépő slágert ír és énekel majd. Megint mások nemcsak a babát, hanem a 24 éves énekesnőt is megfenyegették, ha olyan fiúnevet választ a kicsinek, amilyet ők szeretnének a saját fiúknak. Remélhetőleg a kismama nem törődik a trollokkal, akik nagy valószínűséggel beteg, féltékeny és elkeseredett emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.