A világ egyik legszebb nőjéhez hasonlítják a Voice versenyzőjét

modell hasonlóság Cindy Crawford The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Voice-rajongó felfedezte, hogy újdonsült kedvence, Veres Mónika hasonlít a világhírű szupermodellre, Cindy Crawfordra. A felvetés természetesen heves vitát váltott ki a tehetségkutató rajongói oldalán.

Egyesek szerint a fiatal lány vonásainak köze sincs a topmodelléhez, mások csak a haja vagy a szemei miatt gondolják azt, hogy egy kicsit valóban hasonlítanak egymásra. Természetesen ott vannak azok is, akik szerint erről akkor lehetne beszélgetni, ha Mónika ledobna pár kilót. Megint mások szerint nagyon is emlékeztet Cindyre, viszont vannak olyanok is, akik szerint Eva Mendest kellett volna mondani Cindy Crawford helyett.

AFP / TV2
AFP / TV2

Egy viszont biztos: Nika mindenkit meggyőzött a válogatón. A lány jött, látott és győzött; hangjával egyszerűen lenyűgözte a két Mestert, Caramelt és Mező Misit. Az eMeRTon- és Fonogram-díjas énekesnő végül Mező Misit választotta, pedig Caramel is nagyon akarta a lányt. Ha viszont a hasonlóságnál tartunk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az alábbi videót sem. Csak nagy Cindy-rajongóknak és erős idegzetűeknek ajánljuk. Mi szóltunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.