fashion week kiegészítő kesztyű sál kötött ruha sapka tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hidegben nemcsak a meleg kabátok, a kötött pulcsik vagy ruhák tesznek jó szolgálatot, hanem a puha kiegészítők is, amelyek felfogják a süvítő szelet, ellenállnak a fogvacogtató hidegnek, és még jól is néznek ki. A Life.hu összegyűjtött néhány kedves és meleg darabot.

Vidám norvég minta

A mai harmincasok biztosan emlékeznek rá, amikor az oviban norvég mintás pulcsiban, sapkában vagy kesztyűben végeztek olyan komoly foglalatosságot, mint a rakéta megmászása, libikókázás vagy mókuskerekezés. A norvég mintás daraboknak van egy kis nosztalgikus felhangjuk, ugyanakkor soha nem mennek ki a divatból. A pulcsikon és kardigánokon túl kesztyűket, sapkákat és sálakat is találhatsz ilyen mintával. Szerintünk aki csak ránéz, annak jobb kedve lesz, így nemcsak a téli hideg, hanem a téli depresszió ellen is ideális.

Modelles kép: Lookbook.nu
Modelles kép: Lookbook.nu

1. ASIA Center - 1.500 forint, 2. F&F - 2.090 forint, 3. H&M - 5.990 forint

Sapka helyett

Bár az idei sapkafelhozatalban nehéz kivetnivalót találni, annyi forma- és színigénynek tesz eleget, azért nem mindenki szereti, ha van valami a fején. Pedig a sapka nemcsak arra való, hogy feldobja az öltözéket, hanem viseletének praktikus okai is vannak. Alternatív és kifejezetten divatos megoldás lehet a fülvédő és a kötött fejpánt, amelyek már tavaly is a szezon slágerei voltak.

Modelles kép: http://bijouandboheme.blogspot.hu
Modelles kép: http://bijouandboheme.blogspot.hu

1. Springfield - 3.995 forint, 2. ASIA Center - 1.500 forint
3. F&F - 1.690 forint, 4. ASIA Center - 1.500 forint

Kockák és virágok

Ha két mintát kellene meghatározni, amellyel idén télen kötelező felturbózni a ruhatárad, az a kockás és a virágos. Ez utóbbiról már írtunk az őszi trendelőrejelzésünkben is. Viselheted ezeket kiegészítőkön, de akár tetőtől talpig kockásba vagy virágosba is öltözhetsz, az igazán profik pedig együtt is hordhatják őket.

Modelles kép: http://mymix-up.blogspot.hu
Modelles kép: http://mymix-up.blogspot.hu

1. ASIA Center - 1.500 forint, 2. H&M - 3.990 forint, 3. New Yorker - 3.790 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.