Radics Gigi és Oláh Gergő között több van, mint gondoltuk

X-Faktor rokonság család Megasztár Oláh Gergő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két konkurens csatorna tehetségkutatójának nyertesei között több van, mint hittük: unokatestvérek - tudta meg a Blikk.

Radics Giginek és Oláh Gergőnek minden oka megvan rá, hogy együtt énekeljenek, és nem csak a zene szeretete miatt. A Megasztár és az X-Faktor nyertesei között több van, mint hittük, hiszen másodunokatestvérek - írja a Blikk.
Oláh Gergő a bulvárlap megkeresésére elmondta, nagyon örült, amikor Gigi megnyerte a Megasztárt, de Gigi is gratuláló SMS-t küldött neki, amikor Gergő lett az X-Faktor győztese. "Drukkoltam, mert nagyon tehetségesnek tartom, és örülök neki, hogy nyert. Szerintem abszolút megérdemelten lett az övé a főnyeremény" - nyilatkozta a 16 éves Megasztár-győztes.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Tv2
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Tv2

Jó lenne látni, hogy ez a két nagyon tehetséges ember egymással énekel. A TV2 és az RTL valószínűleg sosem adná a hozzájárulását, hogy a két, egymást nagyon jól ismerő énekes együtt lépjen fel vagy közös dalt énekeljen - írja a Blikk. A tehetségkutatók szereplőit komoly szerződések kötik a csatornához, ezek pedig hosszú ideig nem teszik lehetővé, hogy bármilyen kapcsolat legyen a rivális tévétársaságok arcai között. Addig maradnak a közös családi éneklések, amelyekből a nagyközönség - sokak bánatára - kimarad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.