Takács Nóra lesz az év műsorvezetője?

2013 műsorvezető Glamour Woman of the Year Takács Nóra Hogyan legyek jó nő?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szépségszakértőjét és a Hogyan legyek jó nő? háziasszonyát, Takács Nórát is jelölték a Glamour Woman of the Year címre.

"Épp egy nagyon rossz hetet zártunk, minden nap forgattunk és az összes lehető szerencsétlenség megtörtént velünk, ami csak egy stábbal történhet. Egyszer csak csörgött a telefon, és egy kedves hölgy közölte, hogy jelöltek. Először nem is fogtam fel, miről van szó, olyan hangulatidegen volt jó hírt hallani egy ilyen hét után" - mesélte Nóra.

A díjátadó jelöltjei között lenni már önmagában nagy elismerést jelent, Nóra is megtiszteltetésnek vette, hogy ott lehet a legjobbak között: "Alig három éve vagyok képernyőn, ez nagyon 'zsenge' karrier még a többiekéhez képest, ezért nem számítok semmire. Az a fontos számomra, hogy jelöltek, mert ez már jelent valamit! Nekem ez már győzelem."


Hogy ki lesz a győztes, az csakis rajtatok múlik. Szavazatotokkal nemcsak Nórát támogathatjátok, hanem értékes ajándékokat is nyerhettek!

Ajándék saját kezűleg - Ennek mindenki örül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121212-hogyan-legyek-jo-no-tablet-tok-tablet-tarto-sajat-kezuleg.htmlKészíts hógömböt otthon, fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121205-hogyan-legyek-jo-no-hogomb-hazilag-olcson.htmlAdventi koszorú másképp - 2 perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121129-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-adventi-koszoru-bogrekbol.htmlSminkelj úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121122-hogyan-legyek-jo-no-katalin-hercegno-sminkje.htmlKét pofonegyszerű karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111208-hogyan-legyek-jo-no-ket-pofonegyszeru-megis-gyonyoru-karacsonyi.htmlCuki pomponos könyvjelző saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121114-pomponos-konyvjelzo-sajat-kezuleg.htmlSminkelj, mint egy díva!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121108-hogyan-legyek-jo-no-retro-smink.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.