Mozogni és kalóriákat égetni, miközben egy széken ülsz? Ha te is nehezen szánod rá magad, hogy otthagyd kedvenc ülőalkalmatosságodat, akkor olvass tovább!

Tudjuk, hogy az ünnepek után nem könnyű felállni a tévé elől és lemozogni a bőséges vacsorák miatt felkúszott kilókat. Van azonban egy jó hírünk: nem feltétlenül szükséges kikelned az imádott foteledből, miközben a kedvenc zumbás táncgyakorlataiddal karcsúsodhatsz. A zumbaedzés jó ideje nagyon népszerű már itthon is. Most azonban a legújabb fitneszőrület a székkel végzett zumbagyakorlatok. Ugyan továbbra is forró latinos zenékre bulizhatod magad izmosra, mostantól egy szék bevonásával teheted meg mindezt.

Forrás: Thinkstock

Ülni, miközben a testedet formálod? Elsőre ugyan furcsának hangzik, szakértők szerint azonban valóban rendkívül hatékony. Egy ilyen edzés alkalmával akár 800 kalóriának is búcsút inthetsz. A zumbaőrület továbbfejlesztett változata pörgős zenékre és székalapú koreográfiára épül. Kardió- és nyújtóprogramjának hála nemcsak a szív- és érrendszeredet erősítheted, hanem a vonalaidat is karbantarthatod, miközben egy jót bulizol. És még a kedvenc széked is veled lehet, igaz, kicsit másképp, mint gondolnád!Schobert Lara kedvenc sportja a lovagláshttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121217-hogyan-vegyuk-ra-a-gyereket-a-sportolasra-rubint-reka-elarulja.html Formás combok szupermodell módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121219-doutzen-kroes-modell-gyakorlatokat-mutat-be-melyektol-nagyon-formas-lehet.html Itt a bizonyíték: a sztárok is izzadnak!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121212-kowalsky-balazs-jogaorat-tartott-sztaroknak.html Király Viktor nem szeret "nyomni és pumpálni"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121212-kiraly-viktor-enekes-szivesebben-fut-a-szabadban-unalmasnak-talalja.html Kerek popsi szupermodell módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121204-edzes-es-testmozgas-candice-swanepoel-modell-bemutatja-hogyan-lehet-feszes.html Árt a nőiességnek a túl sok izom?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121130-azert-nem-sportolnak-a-lanyok-mert-nem-akarnak-tul-izmosak.html Edzőtermi illemtan - Ne a viselkedéseddel tűnj ki!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121126-edzotermi-illemtan-ne-a-viselkedeseddel-tunj-ki.html A 4 legjobb edzésforma fenékre és lábrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121119-a-4-legjobb-edzesforma-fenekre-es-labra.html