Mennyei bőrfeszesítő turmix

alma Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? szépségápolás bőrfeszesítés spenót szépség turmix kiwi bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év első pár napjában az ember tele van fogadalmakkal, tervekkel, jó érzéssel! Én megfogadtam, hogy még többet fogok majd az egészségemmel foglalkozni. Nem holnap kezdem, hanem már ma! Nem halogatom. Ez a titok.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zAxDCZ4RGjSkQmPj

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!



Sminkelj úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121122-hogyan-legyek-jo-no-katalin-hercegno-sminkje.htmlCuki pomponos könyvjelző saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121114-pomponos-konyvjelzo-sajat-kezuleg.htmlSminkelj, mint egy díva!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121108-hogyan-legyek-jo-no-retro-smink.htmlEgyszerű frizura különleges alkalmakrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121031-hogyan-legyek-jo-no-egyszeru-frizura-szalagavatora.htmlForradalmi arctisztító - Egyetlen csepp leszedi a sminket!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121018-hogyan-legyek-jo-no-olajos-arctisztitas-borapolas.htmlÍgy készíts hajpakolást és testradírt sütőtökbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121011-hogyan-legyek-jo-no-sutotokos-hajpakolas-es-testradir.htmlKészíts otthon hajzselét - fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121004-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-hazi-keszitesu-hajzsele.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.