Amanda Peet Scarlett Johansson Nikki Reed mustra szépség Bradley Cooper alapozó Rachel Zoe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten a múlt heti Golden Globe-gála tartott lázban bennünket, és szinte nap mint nap fedeztünk fel egy-egy furcsa ruhát a díjátadó képeit nézegetve. Az esemény után a sztárok persze buliztak egy nagyot, nem feltétlenül stílusos szerelésekben. Néhány kreációt is mutatunk innen, melyek intő példáként szolgálhatnak mindenkinek. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Akik sosem tanulnak

Néhány híresség rendszeresen próbálkozik nevetségesen divatjamúlt vagy épp már fájóan unalmas szettekkel. Sejtelmünk sincs, hova tette a szép szemeit Amanda Peet, amikor ezt a pöttyös, otthonkára hajazó ruhát választotta. Az összkép a cipővel és a fekete harisnyával borzalmas volt. Beatrice és Eugénia hercegnők pedig az utóbbi hónapok alatt semmit sem tanultak Katalintól. Bár mindketten jó néhány évvel fiatalabbak Vilmos herceg feleségétől, mégis sokkal öregebbnek tűnnek, mint a bájos Katalin. A lányok sajnos híján vannak a bájnak és az üdeségnek, de azért reméljük, még nem teljesen menthetetlen a helyzetük.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Így kell ezt csinálni

Bradley Cooper az egyik legjobban öltözött hollywoodi szépfiú, nem is csoda, ha sorban állnak érte a nők. A szőke sztár farmerben és pulóverben is nagyon stílusos, és az öltönyökkel sem lő mellé. Laza vagy elegáns, Bradley a héten minden szettjével telibe talált. A magyar férfiak tanulhatnának tőle!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Hódít a narancs

A héten a bogyószín helyett a narancs árnyalatú rúzst imádták a színésznők. Scarlett Johanssonnak fantasztikusan áll ez a szín, a füstös sminkkel és a türkiz fülbevalóval egyszerűen mesésen nézett ki. Nikki Reed is gyönyörű színésznő, de az ő sminkjével nem voltunk kibékülve. Ő ugyanis túlzásba vitte a pirosítót is, így kis híján úgy festett, mint egy bohóc. A tanulság: az élénk rúzs mellé csakis leheletfinom arcpír dukál. Kivéve persze farsangkor...

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Az önbarnító támadása

Manapság már nem trendi sem az agyonszoláriumozott bőr, sem a rengeteg önbarnító. Erről valahogy lemaradhatott a nem éppen remek stílusáról ismert Lady Victoria Hervey és a tévés Nancy O'Dell. A mértéktelen barnaság nemcsak öregít és erősíti a ráncokat, de nevetségesen is néz ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét rémségei

A Golden Globe utáni buliban jó néhány sztárt elvihetett volna a divatrendőrség. Szerintünk a legdurvább bakit a következő három hölgy vétette. Rachel Zoe stylistnak mondja magát, a ruhája azonban olyan, mintha két számmal nagyobb lenne. Az oversize pulcsikat imádjuk, no de ez a ruha... Rachel sminkje is kritikán aluli volt: többcenti vastag vakolat, a szemsmink pedig olyan, mintha a 2000-es évek elején készítették volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az övéhez képest szinte már jónak tűnik Louise Roe tévés hableány ruhája és Adrienne Maloof cicanacija. Persze ők sem követendő példák...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így varázsolj újat az öreg, megunt pólódbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130117-hogyan-legyek-jo-no-megunt-oreg-polo-atalakitasa-ruhafestekkel.htmlRiválisával is találkozott Palvin Barbihttp://www.life.hu/szepulj/20130117-palvin-barbi-az-rtl-klub-fokusz-cimu-musoraban-meselt-a.htmlPalvin Barbi is villantott egy halványathttp://www.life.hu/szepulj/20130117-palvin-barbara-magyar-modell-is-cicit-mutatott-a-golden-globedijatadon.htmlSosem látott fotók Tóth Verárólhttp://www.life.hu/szepulj/20130116-toth-vera-enekesnot-felismerhetetlenne-alakitotta-a-be-crew-csapata.htmlKim Kardashian húgocskája is a formáival akar hódítanihttp://www.life.hu/szepulj/20130116-kim-kardashian-huga-kourtney-kardashian-bikinis-fotoi.htmlModellek 40 fölött is a csúcsonhttp://www.life.hu/szepulj/20130114-negyven-ev-feletti-modellek-akik-meg-mindig-nepszeruek-es-dolgoznak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.