fashion week cukiság kutya kiállítás szépség show Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki blökik lepték el Birminghamet. A világ legnagyobb kutyás show-jára, a Cruftsra több mint 27 ezer eb érkezett. Van közöttük elkényeztetett, jólfésült, vagy éppen divatos ruhában tündöklő is. Mindegyiket megdögönyöznénk!

A világ legszebb és legügyesebb négylábúi versenyeznek most Birminghamben, a legnívósabb kutyás kiállításon. A rendezvény felér egy igazi divatbemutatóval: a kutyusok peckesen, büszkén vonultak be a show területére, ahol különféle kategóriában több napig tart a megmérettetés. Van, aki nehezebben bírja a strapát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy bernáthegyi kutyus megpihen a Crufts első versenynapján

A kennel klub 145 ezer látogatóra számít a négynapos verseny alatt. Most először jönnek kutyák a távoli Hongkongból, Indiából vagy Malajziából is. Tavaly egyébként egy magyar eb lett a világ legszebb pásztorkutyája.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.