fashion week modell Playboy Forma-1 meztelen Tamara Ecclestone Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pucérra vetkőzik a Playboy magazinnak Tamara Ecclestone. Az erotikus képek csak májusban jelennek meg, de a modell már most kirakott a világhálóra egy árulkodó és szexi fotót.

Tamara Ecclestone elhúzta a mézesmadzagot: a modell egy szemtelen képet posztolt magáról a Twitter oldalára. A fotó a Playboy májusi számában lesz látható. Szerencsére nem kell addig várnunk: Tamara ugyanis mutatott egy kis kóstolót.

Forrás: Tweeter/TamaraEcclestone
Forrás: Tweeter/TamaraEcclestone

Szemtelenül kivágott és merész fekete ruhájában a híresség formás popsiját tárta elénk. Egyik oldalán egy francia szobalány próbálja felhúzni a cipzárját, míg a másik oldalon valaki egy cipőt nyújt felé. A Forma-1-vezér, Bernie Ecclestone lánya azonban ezzel nem törődik. Csak a kamerába mered csábosan.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.