fashion week nagykövet szépség Schiffer Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tizenkilenc éves vörös modell, Hajda Eszter lett Magyarország első szépségnagykövete.

Március 28-án, a Millenáris Teátrumban választotta ki 18 lány közül a hattagú zsűri a Szépségnagykövetet, Hajda Esztert, aki egy évig képviseli majd a hazai divatkultúra ügyét. A Schiffer Miklós, Epres Panni, Várkonyi Andrea, Steinmetz Ádám, Tímea Czeglédi-Miklósa és Larion Oscar mestersminkes alkotta zsűri pontozással döntött a jelöltekről. Ezzel lezárult a januárban indult The Beauty Ambassador - A Szépségnagykövet első versenye. "Boldog vagyok, és nagyon meghatódtam, hogy engem választottak. Szívvel-lélekkel fogom képviselni a valódi nőiséget, azokat az értékeket, amik mellett ez a verseny kiállt" - mondta el a 19 éves Hajda Eszter. Schiffer Miklós zsűrielnök a döntő utáni fogadáson elmondta: "Eszter csupa báj, rendkívül kedves, szerény és intelligens, szépsége pedig sugárzó. Öröm lesz vele dolgozni az elkövetkező egy évben. Nagyon elégedett vagyok."

Forrás: Facebook/Budapest Backstage Magazin
Forrás: Facebook/Budapest Backstage Magazin

Eszter egy fővárosi főiskolán tanul, céljai között pedig orosztanulás és sok-sok utazás szerepel. Szabadidejében röplabdázik, és imád mozizni is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.