Smink nélkül is gyönyörű az X-Factor mentora

X-Faktor Twitter Demi Lovato smink nélkül zsűri gyönyörű szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélküli napot tartott a fiatal énekesnő, Demi Lovato. Az amerikai X-Factor sztárja arra buzdítja a fiatal lányokat, hogy kövessék a példáját, mert mindenki gyönyörű.

Természetes arccal, smink nélkül pózol az X-Factor sztárja. Demi Lovato a Twitter-oldalára rakta fel nagy büszkén a fotót. Azt kérte rajongóitól, hogy tegyék azt, amit ő.

Forrás: Twitter/ddlovato
Forrás: Twitter/ddlovato

Demi, a természetes szépség

A popsztár arca makulátlan. Ezzel bebizonyította, hogy egyáltalán nem sminkfüggő. Szerintünk gyönyörű ez a portré, sőt, megkockáztatjuk, hogy jobban néz ki, mint kisminkelve. Szerintetek?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Demi talpig sminkben

A 20 éves énekesnőnek tényleg nincs szüksége tonnányi alapozóra és szemfestékre. A sztárnak egyébként májusban jelenik meg új szólólemeze.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.