fashion week ciki Gwyneth Paltrow cipő divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow szinte minden vörös szőnyeges eseményen tökéletesen néz ki, nemrég azonban ciki divatbakit vétett.

Gwyneth Paltrow stílusát imádjuk, sőt, biztattunk is arra, hogy másold le az egyik összeállítását olcsóbban. Akik tavaly a legjobban öltözött sztárnak kiáltották ki a színésznőt, lehet, hogy idén visszavonnák a dicsérő címet. A sztár a minap ciki divatbakit vétett, amelyet minden nő igyekszik elkerülni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kilátszó szilikonpánt, a nadrágból előbukkanó bugyi mellett a harmadik legcikibb divatbaki az, ha az új cipő talpán rajta marad a fehér papír. Erről feledkezett meg a legutóbbi vörös szőnyeges esemény előtt Gwyneth Paltrow vagy a figyelmetlen stylistja is - a szemfüles fotósok nagy örömére. Ettől ugyan nem dől össze a világ és ő sem lesz kevesebb, de jó látni, hogy azért ő is csak ember.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.