hot jóga sportruházat testmozgás mozgás jóga sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél órán keresztül majd' negyven fokban nyújtani? Igen! Ez a hot jóga. A Life.hu most bemutatja ezt a divatos, ám erőt próbáló mozgásformát, és természetesen azt is eláruljuk, miben menjetek edzeni!

A hot jóga órákat 34-40 fokra felfűtött teremben tartják. Ezen hőmérsékleten lazábbak az izmok, jobban nyúlnak, ráadásul a méregtelenítés is sokkal intenzívebb. A szakemberek azt mondják, ilyen körülmények között kisebb a sérülésveszély, így kezdők is bátran belevághatnak. Az óra alatt a résztvevők különböző gyakorlatsorokat csinálnak végig, amelyek a test minden porcikáját megmozgatják: erősödik a has, a láb és a hát mélyizmai is. Egy hot jóga órán csak a matracunkra lesz szükségünk.

Mivel ennél a mozgásformánál is a terem ajtajában kell hagyni a cipőt, így válasszunk például tusoláshoz is alkalmas gumiszandált. A kicsi, fürdőruhafelsőszerű top és a rövid sort kitűnő választás, hiszen garantáltan izzadni fogunk. Praktikus olyan jógamatracot választani, amihez van vállpánt, így nem probléma a szállítása.


. Sporttop - F&F, 2. Fehér pulóver - NON+, 3. Kék fényes táska - Adidas by Stella McCartney
4. Kék jógamatrac pánttal - Adidas by Stella McCartney
5. Barackszínű bugyi - Adidas by Stella McCartney, 6. Barackszínű gumicipő - F-Troupe

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.