fashion week Takács Nóra ing Hogyan legyek jó nő? szoknya rövidnadrág Jónő blog öltözködés farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten bemutattam a kedvenc farmeromat. Akkor azt mondtam, hogy már csak egy farmeringet kell szerezni, és teljes lesz a boldogság. Jelentem, sikerült: megvan az ing!

Nagyon szép a színe, az anyaga, teljesen elégedett vagyok. Ráadásul nagyon könnyen lehet variálni a már meglévő holmijaimmal. Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet szoknyával, nadrággal, rövidnadrággal viselni ezt a szuper farmeringet, ITT, a Jónő blogon megnézheted!

Forrás: Takács Nóra
Forrás: Takács Nóra

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.