Miley Cyrus smink púder sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztárt az a megtiszteltetés érte, hogy a Maxim magazin a legszexibb nőnek választotta idén. Az őt is ünneplő partin azonban kínos képek készültek róla, eltúlzott sminkje miatt.

Miley távolról nézve tökéletesen festett. Az estre egy gyönyörű fekete-fehér overállt választott. Eljegyzési gyűrűjét, amit néhány nappal ezelőtt Twitterén mutatott meg, úgy próbálta rejtegetni, hogy zsebre dugta a kezét. Az összhatás a közeli fotókon már nem volt ennyire hibátlan. Sminkesének sikerült túlzásba vinnie a púderhasználatot, aminek köszönhetően a 20 éves énekesnő álla és ajkai körül kilószámra áll a fehér por.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ettől a bakitól eltekintve Miss Cyrus a fellegekben járt a győzelemtől: "Nagyszerű érzés elsőnek lenni, különösen, hogy a rajongók döntöttek a szavazás sorsáról. Az én rajongóim a legszuperebbek a világon. Minden nőnek fantasztikus, ha azt mondják, ő az első a Maxim 100-as listáján. Ez egyszerűen őrület" - nyilatkozta Miley, akit a dobogó második és harmadik fokán Selena Gomez és Rihanna követett.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.