A cserfes műsorvezetőnő lesz Somogyi Zoltán partnere jövő héten a 8.08 - Minden reggelben az RTL Klubon.

"A kisfiam születése óta nem ért ekkora öröm, mint ez a felkérés. Amióta megtudtam, alig tudok aludni!" - számolt be lelkesen Dombovári Vanda, akit Teszári Nóra szabadsága idejére kértek fel, hogy Somogyi Zoltán mellett vezesse az RTL Klub reggel 8 óra 8 perckor induló műsorát.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Nosztalgiával töltött el ide belépni, hiszen az illatok, a hangulat mind ugyanaz maradt. Az az öröm, amivel a régi kollégák fogadtak, zavarba ejtő és megható volt. A műsort a kezdetektől nézem, nekünk tökéletes a 8.08-as kezdés, a kisfiam akkor ébred, így minden reggel vele és az első kávémmal a tévé előtt kezdjük a napot. A jövő héten édesanyám fog segíteni, ő nézi majd reggelente a tévét Gergővel" - mondta nevetve Vanda és hozzátette: "Mindig is oda voltam Somogyi Zoli hangjáért. Most végre közvetlen közelről is hallhatom. Izgalmas páros lesz a miénk!"

Forrás: RTL Klub

 

Palvin Barbi megint felizgatott mindenkithttp://www.life.hu/szepulj/20130628-palvin-barbi-magyar-modell-egy-fehernemus-kepet-rakott-ki-instagram.html Egzotikus edzőtáborban készül az olimpikonhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-jakabos-zsuzsa-uszono-olimpikon-egzotikus-edzotaborban-keszult-thaifoldon.html Azurák Csaba újra a Naplóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130628-azurak-csaba-a-tv2-tenyek-hiradojanak-musorvezetoje-ujra-a-naploban.html Először mutatta meg kisfiát Sarah Michelle Gellarhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130628-sarah-michelle-gellar-szineszno-eloszor-mutatta-meg-kilenc-honapos-kisfiat.html Megvált tetoválásától a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-istenes-bence-musorvezeto-megvalt-tetovalasatol.html Mégis fizethet Kanye West a lenyúlt Omega-dalérthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-kanye-west-rapper-milliokat-is-fizethet-az-omeganak-amiert-a.html Furcsa ékszerbe szeretett bele Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-keresztes-ildiko-enekesno-fulgyurut-szeretne.html Bálint Antónia kibékült korábbi szerelmévelhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-balint-antonia-kibekult-tereh-istvannal-az-elso-emelet-zeneszevel.html Edvin Marton elhagyja az országothttp://www.life.hu/legykepben/20130627-edvin-marton-hegedumuvesz-elhagyja-az-orszagot-es-amerikaban-folytatja-eletet.html