A műsorvezető kislányáról, Miciről a család kedvence, Pityu vizsla is gondoskodik.

Négylábú babysittere van Ördög Nórinak és Nánási Pálnak. Úgy tűnik, a sztárpár néha a házi kedvencre, a vizslára bízza a gyereknevelést, hiszen Mici álmait gyakran Pityu őrzi - erről fotós édesapja rakott fel egy bájos képet saját oldalára, amit itt leshettek meg!

Fotó: Nánási Pál
Nóri és a szundikáló Pityu

Nánási Pál a kép alá azt írta: "Pityu őrzi Micit, egy jó tesóra szükség van." A május 6-án született kislányt teljes egészében még mindig nem láthattuk, most is csak a kezecskéje szerepel a fotón. Legutóbb felkerült róla egy teljes alakos kép is az internetre - igaz, csak hátulról. Türelmetlenül várjuk a friss, Micis felvételeket!

 

Újabb lesifotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130716-ordog-nora-musorvezeto-ujabb-kepet-rakott-fel-az-internetre-kislanyarol.html Így puszilgatja Ördög Nóra kislányát, Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130709-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-ujabb-kepet-posztolt-mici.html Megint megmutatta kislányát Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130626-megmutatta-majus-elejen-szuletett-kislanyat-micit-ordog-nora-az-rtl.html Ördög Nóra macskanőnek öltözött - szexi fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-ordog-nora-musorvezeto-szexi-macskanokent-pozol-ferje-nanasi-pal-fotos.html A hónap fotója - Ördög Nóra kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-nemreg-szuletett-kislanyae.html