Az egykori vámpírfiú most a Dior új illatát népszerűsíti reklámfilmjében, amelyben nem csak a parfümről esik szó.

Nemcsak Kristen Stewartot, hanem Edward Cullen szerepét is maga mögött hagyta Robert Pattinson. Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, a 27 éves színész a Diorral kötött szerződést. E szerint a márka parfümjét népszerűsíti reklámfilmjében. Nos, hölgyeim, íme az eredmény!

Twitter

A tinilányok kedvence jó néhány képkockán át a modell Camille Rowe-val enyeleg: hol egymást csókolgatják hevesen, hol pedig úriemberként cipeli karjaiban a szőke szépséget. Hiába a sok sikoltozó tinilány, Rob nemrég elárulta, egyáltalán nem tartja szexisnek magát. "Ez őrület. Szó szerint az van, hogy mielőtt elmegyek, belenézek a tükörbe és azt gondolom magamról: pocsékul festesz" - számolt be egy női magazinnak a fiatal sztár.

 
Lányos kisfiú volt Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze.html Rosszul öltözött tinisztárból stílusos gentleman lett Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20121116-robert-pattinson-szinesz-az-alkonyat-sztarjanak-stilusa-rengeteget-valtozott.html Robert Pattinson meztelen fotókat kért rajongóitólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-robert-pattinson-amerikai-szinesz-meztelen-fotokat-kert-rajongoitol.html Robert Pattinson Budapesten hódíthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-robert-pattinson-budapesten-hodit.html Kényszeresen eszik, és egyre kövérebb lesz az Alkonyat szépfiúja, Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110303-az-alkonyat-sztarja-kenyszerevo.html