fashion week stílus boyfriend farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boyfriend jeans egyszerre laza és szexi. Most megmutatjuk, hogyan viseld sportos, elegáns vagy éppen rockos stílusban!

A pasim öltöztetett egy hétig: így néztem ki!




Sportos

Elsőnek egy hétköznapi összeállítást mutatunk, ami kiváló lehet mondjuk egy vasárnap délutáni randevúhoz. Az időjárás miatt mi már kötött pulcsit javasolnánk a nadrág mellé, de ha nem esik, nyugodtan húzzatok kényelmes vászoncipőt.


1. Kötött pulóver - Zara 13.995 forint, 2. Koptatott farmer - New Yorker 9.990 forint
3. Táska - Zara 13.995 forint, 4. Vászoncipő - Bershka 4.995 forint

Elegáns

Ha az elegáns stílus áll közelebb hozzád, akkor is bátran beillesztheted a boyfriend nacikat a ruhatáradba. Bár ebben az esetben is egy kötött felsőt választottunk, de a vállán található gyöngyök miatt ez sokkal elegánsabb, mint az előző kék verzió. A cipő bár lapos, lakkos fénye miatt ez is sikkesen hat. Egy kis humort pedig ezzel a denevérszárnyú táskával vihetsz a szerelésbe.


1. Vállrátétes pulóver - New Yorker 7.490 forint, 2. Farmer - H&M 9.990 forint
3. Táska denevérszárnyakkal - Asos 23,42 euró, 4. Lakkcipő - Vagabond 23.990 forint

Rockos

Szívünknek kedves a rockos, lázadó életérzés, így ezt a stílust sem hagyhattuk ki. A katonazöld kötelező elem, ahogyan a bőrtáska és a szegecselt csizma is. Utóbbiból egyébként idén hatalmas a kínálat minden márkánál.


1. Fekete-fehér felső - F&F 6.900 forint, 2. Farmer - Zara 9.995 forint
3. Katonazöld kabát - H&M 9.990 forint, 4. Szegecselt csizma - Deichmann 8.990 forint
5. Bőrtáska - Vagabond 40.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.