A 16 éves Rafferty Law egyre jobban hasonlít világsztár édesapjára.

Jó géneket örökölt a sztárcsemete: apja jóképű, és gyönyörű szemei vannak, és édesanyja, Sadie Frost is igazán csinos. Úgy fest, ez nem csak nekünk tűnt fel - Rafferty Law-t ugyanis most egy divatcég kérte fel egy kisfilm erejéig.

Forrás: Youtube

Nem Jude Law fiacskája az egyetlen sztárcsemete, akire nagy sikerek várnak a divatvilágban. David Beckham tízéves fia, Romeo a Burberry arca lett, Mick Jagger lánya, Georgia May Jagger pedig jó ideje keresett szupermodell. Persze rajtuk kívül van még számos sikervárományos sztárcsemete - róluk itt írtunk pár hete.

 

Durván kigyúrta magát a sztárcsemetehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130608-patrick-schwarzenegger-sztarcsemete-arnold-schwarzenegger-fia-durvan-kigyurta-magat.html Hoppá! Megmutatta fenekét a sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20130329-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-felkapott-modell.html Káprázatos fiatal nő lett a sztárcsemete - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121214-hatalmasat-nott-az-51-eves-sztar-heather-locklear-15-eves.html Levetkőzött a milliárdos sztárcsemetehttp://www.life.hu/tested-lelked/20121115-levetkozott-a-milliardos-sztarcsemete-tamara-ecclestone.html Bikiniben pózolt a sztárcsemetehttp://www.life.hu/ez-zsir/20121024-remekul-nez-ki-demi-moore-szineszno-es-bruce-willis-szinesz.html