Vicces és megdöbbentő családi felvételeket gyűjtött össze egy portál. Igazi gyöngyszemek!


Biztos nektek is van olyan réges-régi fotótok, amit legszívesebben eldugnátok. Mondjuk egy közös kép a családdal a balatoni nyaralásról, vagy egy lopott pillanat a karácsonyfa mellett béna pulcsiban. Nos, valaki az ehhez hasonló retró szépségeket bátran kipakolja közösségi oldalára.

Forrás: distractify.com
Ők tényleg egy lámával pózolnak?

Vannak a szokásos házi kedvenccel, cicával, kutyával pózolós képek. (A lámát nem értjük.) Akad, aki Micimackó jelmezbe öltöztette az egész famíliát a kamerák kedvéért, és nem ritka az sem, hogy a kismamák terhességén poénkodnak. További képekért kattints ide!

A legjobb fotók orosz társkereső oldalakrólhttp://www.life.hu/szeress/20131108-orosz-tarskereso-oldalak-legjobb-legviccesebb-fotoi.html Förtelmes Marilyn Monroe-hasonmásokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-vicces-es-dobbenetes-marilyn-monroehasonmasok-egy-amerikai-versenyen.html Halálra rémült a mamája énekén pityergő baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20131112-elerzekenyult-vagy-megijedt-a-10-honapos-baba-aki-elsirja-magat.html Fotók: Ilyen az élet egy 37. emeleti ketrecbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-lepattant-felhokarcolok-elet-hongkong-nyomornegyedeiben.html Hódi Pamelának fáj a szoptatáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-a-tv2-edes-eleteben-mondta-el-berki-krisztian-menyasszonya-hodi.html