Kustánczi Lia édesanya esküvő gyermekáldás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a harmincéves szexi DJ jó ideje boldog párkapcsolatban él, mielőtt kimondja a boldogító igent, a karrierjére koncentrál.

"Nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni, de még adnék magamnak 2-3 évet"árulta el a Blikknek Lia. "Pont olyan esküvőt szeretnék, mint amiről minden kislány álmodik. Szép, habos fehér ruhában, nyári, templomi esküvőt képzeltem el, és legalább két gyereket tervezek" - jelentette ki.

Forrás: Sunhillmedia

"Bízom benne, hogy minden úgy alakul, ahogyan megálmodtam" - tette hozzá a DJ, akit párja hatalmas rózsacsokorral lepett meg születésnapja alkalmából.

Kustánczi Lia bedobta melleit a főzős műsorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131107-kustanczi-lia-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-megmutatta-szexi.htmlKülönleges eljárással szépül Kustánczi Liahttp://www.life.hu/szepulj/20131105-kustanczi-lia-modell-dj-egy-kulonleges-eljarassal-tartja-fiatalon-a.htmlKustánczi Lia kikapott egy igazi nagyágyúthttp://www.life.hu/legykepben/20130718-kustanczi-lia-dj-egy-vilaghiru-enekesnovel-terri-bvel-forgatta-legujabb.htmlKustánczi Lia egész nyáron utazikhttp://www.life.hu/legykepben/20130701-kustanczi-lia-egykori-playmate-dubajba-keszul.htmlKustánczi Lia intim fotója került fel a netrehttp://www.life.hu/legykepben/20130605-kustanczi-lia-magyar-playmate-intim-fotoja-kerult-fel-az-internetre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.